Tolong Awek Aku Pontianak

Ai rasa ai nak tengok citer ni. Tapi................. Okay ai rasa ai nak hentak kaki lelaju sekarang sebab dibantah 101% untuk tengok citer ni. Bak kata Tora "Alaaaa, nanti you boleh tengok kat youtube". Yelaaaa ai memang kaki youtube *tangan kat bahu mata ke atas.

8 ulasan:

Afiq Sahidi berkata...

jom tengok kat astro first. haha.

Double A berkata...

Padahal citer ni baru keluar semalam . Haha .

Afiq Sahidi berkata...

haha. nanti ada lah.

Double A berkata...

Haha just wait and see .

Mira R. berkata...

hehehe. selamat menonton aa. gua jarang nak layan kat wayang cter2 cmni. bek tgk utube je :)

Double A berkata...

Haha tak pegi tengok pun . Orang tua kata no need to watch this . Membazir . Haha .

T O R ▲ berkata...

cerita ni sound effect dia tak gempak . so better tengok kat youtube je . hehe . sorry la syg oi . kalau transformers baru i nak .

Double A berkata...

Ceh nak sound effect yang gempak je . Haha . Docci kata harga tiket for transformer rm30 . Betol ke ? Waaa , why so expensive ? -____- Beli cd jela . Haha .