Perempuan dan sensitif

Kadang kadang perasaan sensitif tu datang sendiri. Serious bukan aku nak tapi tibe tibe. Orang kata perempuan memang kuat touching sikit. Orang yang kata. Maybe yes or maybe not. Benci sebenarnya tapi Tuhan dah cipta memang macam ni perasaan aku. Tak boleh nak salahkan aku. Tanya lah Tuhan kenapa.

13 ulasan:

noor anisa berkata...

kenapa aza? okay ke tak ni?

Double A berkata...

I'm okay Nisa :) Sometimes macam hard feeling sangat . Hihi .

perempuan virgin berkata...

setuju. "sensitif" tu bukan benda yang pelik pun. tapi orang sibuk nak pertikaikan bila kita sensitif,

Double A berkata...

Tak puas sgt dengan benda sensitif tanya tuhan kenapa dia anugerahkan kita perasaan sensitif .

dochi berkata...

perempuan tu semua sensitif takde yang terkecuali.
cuma cara handle dan tunjuk tahap sensitivity tu je berbeza.
kan? ;)

s.u.h.a berkata...

bukan kita mintak pon nak tacing tacing ni kan.

Double A berkata...

Dochi : Exactly ! Setengah orang pandai handle dia punya sensitivity .

S.u.h.a : Tahu takpe !

master berkata...

errr aku fikir sama mcm dochi.

Double A berkata...

Master : Setiap orang punya pemikiran yang laen laen. Laen orang laen cara dia berfikir. So depends on seseorang tu lah macam mana nak solve kan sendiri macam mana nak handle .

betty berkata...

aku juga sensitive..sungguh aku tidak mampu mengelak..kita ini perempuan normal bukan

T O R ▲ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
T O R ▲ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Double A berkata...

Ya . Perempuan memang terkenal dengan sifat sensitif . Memang tak boleh elak .